تعمیر دستگاه کویترون

تعمیر کویترون و سایر تجهیزات دندان‌پزشکی، با بیش از 13 سال تجربه و بهره‌گیری از نیروهای متخصص و مجرب در مرکز احیاطب شهریار.

دستگاه کویترون یکی از 4 نوع دستگاه جرم‌گیری دندان است و شاید بتوان آن را پرکاربردترین دستگاه جرم‌گیری محسوب کرد.

طرز کار این دستگاه به این صورت است که با لرزش‌های ریز که حاصل یک میدان مغناطیسی هستند، عمل جرم‌گیری دندان را انجام می‌دهد.

این لرزش‌ها به‌واسطه اعمال جریان برق به دو سر کویل که در داخل آن تعدادی تیغه مغناطیسی قرار دارد، ایجاد می‌شوند.

به این صورت که بعد از اتصال جریان به دو سر کویل، خاصیت مغناطیسی به آن القا می‌شود و در نتیجه آن، نوساناتی در تیغه‌ها به وجود می‌آید و این نوسانات به سری منتقل می‌شوند.

تعمیر کویترون در شهریار

اجزای تشکیل‌دهنده دستگاه کویترون

  1. هندپیس: این قسمت در واقع همان قسمتی است که با دندان تماس دارد و با نوسانات ناشی از هسته، جرم‌های دندان را پاک می‌کند.
  2. پدال پایی: با این پدال می‌توان فعالیت یا عدم فعالیت هندپیس را کنترل کرد.
  3. ورودی پدال پایی دستگاه
  4. ولوم تنظیم قدرت و توان خروجی دستگاه: برای تنظیم سرعت نوسانات و قدرت جرم‌گیری دستگاه استفاده می‌شود.
  5. کلید خاموش و روشن
  6. ورودی برق: دستگاه کویترون با برق 220 ولت کار می‌کند.
  7. فیوزهای دستگاه: دو عدد فیوز استوانه‌ای در قسمت پشت دستگاه قرار دارند که مسئولیت آنها محافظت از دستگاه در برابر نوسانات برق است.
  8. ورودی آب به دستگاه: هندپیس به علت تحرک زیاد، مرتباً داغ می‌شود و به همین دلیل، باید از آب برای خنک‌کردن آن استفاده کرد.
  9. ولوم تنظیم شدت آب دستگاه: با بالابردن ولوم افزایش توان خروجی دستگاه، ولوم شدت آب نیز باید به نسبت، افزایش پیدا کند؛ زیرا دستگاه به نیروی خنک‌کننده بیشتری احتیاج دارد، در غیر این صورت احتمال سوختن هندپیس بسیار بالاست.

شرکت تعمیر کویترون

مواردی که به تعمیر کویترون احتیاج است:

اگر دستگاه روشن نشد، پس از بررسی سیم برق و اطمینان از وصل بودن آن، فیوزهای پشت دستگاه را چک کنید؛ زیرا ممکن است سوخته باشند.

برای تست فیوزها از دستگاه مولتی متر و تست بیزر، استفاده کنید.

اگر یکی از فیوزها سوخته بود، با مشاهده متن روی بدنه آن، می‌توانید تشخیص دهید که فیوز چند آمپر است و یک فیوز دیگر را دقیقاً با همان میزان آمپر جایگزین آن کنید.

احتمال بعدی مربوط به پدال دستگاه است که ممکن است قطع شده باشد. اگر این‌طور نبود، ممکن است اشکال از برد اصلی و مدارهای کویترون باشد که در این صورت برای تعمیر کویترون باید به یک مرکز تخصصی تعمیر تجهیزات پزشکی مراجعه نمایید.

تعمیر کویترون در سراسر کشور

تماس با ما